Esoterische Healing & Reading Cursussen

Intuïtieve Ontwikkeling - Groeien in Bewustzijn

Reeksen Esoterische Healing, Reading, Psychologie

Gezien de huidige corona-maatregelen gaan deze cursussen momenteel online door. Bevraag me, dan stuur ik je de infomail met huidige online-agenda door. - Kosmisc h Vuur op maandagavond - Esoterische Healing-technieken op woensdagnamiddag en -avond. - Esoterische Psychologie: Esoterische Astrologie en de 7 Kosmische Stralen op zondag. (zie verder) Klik hier voor een overzicht van de Corona-maatregelen voor de activiteiten.

De cursusreeksen “Esoterische Healing, Reading, Psychologie”

zijn heel praktijkgericht en hebben als doel zuivering en healing; balans en innerlijke rust evenwicht tussen persoonlijkheid en zielewezen intuïtieve en spirituele ontwikkeling om in je innerlijke kracht te komen wat leidt tot een vreugdevol leven,.

Middels Meditatie, Healing en Reading (channeling).

We werken met de helende stralen, Reiki, Seichem, het Violet Vuur, de energieën en krachten van de 7 Kosmische Stralen en van de sterrentekens, Esoterische Healing- en Readingmethoden, aura en chakra healing, Meesterkistallen, e.a. Deze cursusreeksen groeien mee met de evolutie van de aarde, de mensheid en de nieuwe mogelijkheden, gebaseerd op voorgaande en nieuwe kennis, channeling van nieuwe informatie en toepassing. Tijdens deze reeksen staat ‘praktijk, beoefening en beleving’ voorop en gaan we vooral mediteren, readen en healen. Methoden van esoterische healing worden aangeleerd. Elke reeks heeft zijn ‘eigenheid’. Bij elke reeks worden bepaalde thema’s en methoden meer in de verf gezet. Iedereen kan deelnemen. Je kan inschrijven voor meerdere reeksen. ==================================== Kosmisch Vuur Esoterische Meditatie - Healing - Reading Deze reeks staat in het teken van ‘Kosmisch Vuur’, en is zeer praktijk-gericht. We stemmen af en verbinden ons dieper met de 3 Hoofdstralen. We groeien in Licht, Liefde/Wijsheid en Kracht. We laten ons inspireren door de Meesters, werkzaam op deze Stralen. We mediteren, healen en readen om te groeien in bewustzijn; in verbinding met de Akasha, het Licht van de Ziel en de Monade. De meditaties en afstemmingen worden opgenomen en doorgestuurd via mail. Esoterische Healing-Technieken Esoterische Meditatie - Healing - Reading Deze reeks is voornamelijk gericht op meditatie en ‘Esoterische Healingtechnieken’. We mediteren, healen en readen met de 7 Kosmische Stralen. De esoterische healingmethoden komen uitgebreid aan bod, voor healing van de persoonlijkheid en het fysieke lichaam, en om tot een diepere doorstroming te komen in het zielslichaam. Meditaties worden doorgestuurd via e-maillink. Sluit je de eerste keer aan bij deze reeks rond Esoterische Healingtechnieken, dan is het nodig om het basiscursusboek aan te schaffen. Bijdrage: 22 €. Esoterische Healing-Technieken Esoterische Meditatie - Healing - Reading Deze reeks is voornamelijk gericht op meditatie en ‘Esoterische Healingtechnieken’. We mediteren, healen en readen met de 7 Kosmische Stralen. De esoterische healingmethoden komen uitgebreid aan bod, voor healing van de persoonlijkheid en het fysieke lichaam, en om tot een diepere doorstroming te komen in het zielslichaam. Meditaties worden doorgestuurd via e-maillink. Sluit je de eerste keer aan bij deze reeks rond Esoterische Healingtechnieken, dan is het nodig om het basiscursusboek aan te schaffen. Bijdrage: 22 €. ************************************** Er zijn ook de Esoterische dagcursussen, Esot Psychologie: Esoterische Astrologie en de 7 Kosmische Stralen op zondag van 10 - 17 uur Esoterische Themadagen: De 7 Kosmische Stralen - Esoterische Astrologie - Esoterische Thema’s op zondag van 10 - 17 uur
Inner-Chi  -  Ingrid Carpentier  -  www.inner-chi.be  - Copyright
Inner-Chi
Healing en Reading