Inschrijven

Hoe kan je inschrijven voor een activiteit? Inschrijven is noodzakelijk en dit ten laatste 2 dagen voor de cursus of workshop. De cursussen worden gegeven in kleine groepjes. Houd er rekening mee dat bij de meeste cursussen en workshops een min. en max. aantal mensen kan deelnemen. Volzet is volzet. De volgorde van inschrijving wordt bepaald volgens ontvangstdatum van het cursusgeld en/of bevestiging van inschrijving.

Betaling

Graag, en bij voorkeur, cash bij aanvang van de les of de eerste les van een lessenreeks, gepast in een omslag met je naam en cursus/cursusdatum op, en indien gewenst je factuurgegevens. (min factuurbedrag 100 €) Of vooruitbetaling via bankoverschrijving.

Tarieven/Factuur

Wat de prijzen van de cursussen betreft tracht ik deze zo eerlijk mogelijk vast te stellen, met respect voor de cursussen en inwijdingen op zich, met respect naar mijn leraren en collega’s toe, met respect naar de deelnemers toe, rekening houdend met de kosten van opleiding, inhoud en ervaring, studie- en cursusmateriaal, cursusboeken, certificaat, follow up, alsook de verplichtingen van onze wetgeving. Een deel van de opbrengsten wordt, zo mogelijk, besteed aan een goed doel.

Deelname

Om deel te nemen aan cursussen en/of workshops dien je minstens 18 jaar te zijn, of vergezeld te zijn van een ouder. De opgegeven workshops, cursussen en behandelingen vervangen geen bezoek aan de arts. Er worden geen diagnoses gesteld. Hier ligt de verantwoordelijkheid bij jezelf.

Locatie

De voorgestelde cursussen gaan door te 2950 Kapellen, Jagersdreef 35. Er is voldoende parkeergelegenheid. De deur is open een half uur voor aanvang van de cursus. Gelieve tijdig aanwezig te zijn aub. Openbaar vervoer: trein Station Kapellen of bus - Halte Valkenlaan of Hoogboomsteenweg)
Inner-Chi  -  Ingrid Carpentier  -  www.inner-chi.be  - Copyright
Inner-Chi
Inschrijven