Reiki Behandeling - Healing

De activiteiten staan wegens de Corona-maatregelen On Hold. Reiki: Genieten van een Reiki-behandeling. Kom terug in balans Neem contact op met je innerlijke zelf. Een Reiki of Seichem behandeling werkt ontspannend en brengt je lichaam, geest en energetisch veld (terug) in balans, het heelt je fysieke en energetische lichaam. Als iemand lichamelijk niet in orde is, dan is dat een teken van in onbalans zijn op het fysieke niveau. Door een Reiki-behandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam en op dat moment kan het lichaam met die extra energie aan het herstel beginnen. Het zelfgenezingsmechanisme van het lichaam wordt (terug) in gang gezet.

Reiki - Seichem behandeling

De Reiki of Seichem healing wordt gegeven in een zuivere ruimte, alwaar je kan genieten in alle rust. Bij een behandeling laat men Reiki of Seichem energie stromen naar het lichaam van de behandelde. Dit gebeurt door middel van een welbepaalde serie handposities, zodat het ganse lichaam behandeld wordt. Ook worden de chakra's gebalanceerd. De kleren worden aangehouden. We starten eerst met een verkennend gesprek, gevolgd door de behandeling.

Tarief:

Het tarief is 50 € per uur. Het is belangrijk om na een Reiki of Seichem healing water te drinken om vrijgekomen onzuivere stoffen af te voeren. Indien nodig wordt een aura-spray voorgesteld om je verder te ondersteunen. Reiki is ook makkelijk bij jezelf toe te passen. Je kan hiervoor de Reiki 1 inwijdingscursus volgen, van waaruit je ondersteunend kan starten met het healen van jezelf.

Een theorie over het ontstaan van ziekten

Ziekten ontstaan allereerst in de energie van de mens. Elk mens heeft een energieveld om zich heen, zichtbaar als de aura. Het zijn energielichamen met ruwweg dezelfde vorm als het fysieke lichaam. In die energielichamen ontstaan ziekten als stremmingen/storingen in de energie. Als ze daar niet opgelost worden kunnen ze zich verdichten tot blokkades met ziekten in het fysieke lichaam tot gevolg. Reiki en Seichem werken in op de fysieke energie van de mens evenals op de emotionele en gedachtenenergie. Dat maakt Reiki en Seichem zo sterk in zijn werking. De blokkades zijn op te lossen door ze als het ware in beweging te brengen. De vibraties van Reiki en Seichem zijn hoger dan die van de blokkades, en daarmee kunnen de blokkades in beweging worden gezet.
Inner-Chi  -  Ingrid Carpentier  -  www.inner-chi.be  - Copyright
Inner-Chi
Reiki Behandeling