Reiki-Master vinden

Reiki spreekt je aan. Je hebt één en ander gehoord en/of gelezen over Reiki en je voelt voor jezelf dat je geïnitieerd wenst te worden in Reiki. Op dat ogenblik ga je op zoek naar de voor jou geschikte Reiki-master. Als je een Reiki master zoekt, dan ga je best af op je gevoel. In het geval dat je reeds iemand kent die Reiki-master is, en het klikt goed tussen jullie beiden dan hoef je niet verder te zoeken. Is dit niet het geval, dan kan onderstaande je op weg helpen. Uiteraard geldt onderstaande zowel voor het vinden van een Reiki-master, als van een Reiki & Seichem master, of wat dan ook dat je op energetische vlak wenst te volgen.

Reikimaster: Waar kun je zoeken:

Je kan mensen in je omgeving vertellen over je besluit dat je Reiki wenst en dat je op zoek bent naar een Reiki-master; j e kan bij alternatieve opleidingscentra informeren; allternatieve tijdschriften kunnen ook interessante informatie opleveren; internet is een goed medium om op korte termijn veel informatie bijeen te sprokkelen, maar soms zorgt het er ook voor dat je het bos tussen de bomen niet meer ziet.

Selectie:

Als je dan een lijstje hebt met Reiki-masters, dan kan je rekening houden met volgende criteria: Waar woont de Reiki-master? en waar worden de cursussen gehouden? De afstand moet voor jou doenbaar zijn. Alhoewel, waar een wil is is een weg. Wat is de prijs van de cursus? Hier kunnen nog al eens wat verschillen inzitten. Wel is het zo dat bij de keuze van je master de afstand of de prijs niet de belangrijkste factor mag zijn. De gemiddelde prijs van een Reiki 1 cursus ligt tussen de 125 en 250 €.

Reikicursus: Wat omvat de cursus?

Het is belangrijk dat je bij de cursus de nodige theoretische informatie bekomt, een cursusboek en certificaat krijgt, de inwijding(en) ontvangt, praktijk oefent, en de nodige begeleiding of opvolging na de cursus.

Worden er door de Reiki-master oefendagen georganiseerd?

Deze oefendagen zijn interessant omdat je alsdan kontakt kan hebben met andere Reiki-mensen, je kan ervaringen uitwisselen; je kan er Reiki ontvangen en geven.

Reikisysteem: Welk systeem initiëert de master?

Wat is de afstammingslijn van de master? Waar houdt de master zich op spiritueel of alternatief vlak nog mee bezig? Zijn het dingen die voor jou ook goed voelen? Wat heeft de master gerealiseerd op energetisch vlak? Wat kan de master? Bovenstaande informatie kan je tegenwoordig gemakkelijk via e-mail te weten komen.

Kennismaking en behandeling:

Je kan ook met de master een afspraak maken voor een Reiki-behandeling. Dan kan je gelijk ervaren en kennismaken. Als je vragen hebt mag je mij vrijblijvend contacteren . ****************************** Als de leerling er klaar voor is, daagt de meester op
Inner-Chi  -  Ingrid Carpentier  -  www.inner-chi.be  - Copyright
Inner-Chi
Reiki-Master