Reiki en Seichem Master Teacher

Reiki & Seichem Master-Leraar Reiki of Seichem master-leraar worden is niet iets wat je er zo maar even bijdoet. Je werkt met mensen en begeleidt mensen op hun pad, niet enkel voor jezelf, je gaat ook anderen begeleiden welke op hun beurt weer mensen gaan verder te helpen en begeleiden op hun pad. Het is een oneindige cirkel, en als je erin stapt dan draag je een niet te miskennen verantwoordelijkheid. Vanuit deze verantwoordelijkheid welke ik op mij heb genomen is de master opleiding welke ik geef intensief maar ook heel degelijk. De praktijkervaringen welke ik sedert 2003 heb mogen opdoen op verschillende vlakken van energetisch werk en als Reiki & Seichem master, dragen hiertoe bij. Na het afronden van deze opleiding heb je zelf de nodige know how, maar vooral ook het nodige vertrouwen om als master-leraar je pad te bewandelen. Weet dat je als Reiki of Seichem master nog geen Meester bent; alsdan start jouw pad van Meesterschap! Na de opleiding laat ik je los... en dan is het aan jou om verder in te vullen, volgens jouw geweten. Uiteraard blijf ik ter beschikking voor alle nodige vragen.

Reiki 3B - Opleiding tot Reiki Master Teacher.

Voorbereiding nodig om deze opleidingscursus te kunnen volgen: Reiki 1e graad Reiki 2e graad Reiki 3e graad A Heb je de initiaties elders ontvangen dan kan je me bevragen over de mogelijkheden. Deze opleiding bestaat uit 3 à 5 dagdelen van ca. 3,5 uren. Je leert de inwijdingsrituelen om andere mensen te gaan inwijden in de 3 Reiki graden, alsook de Reiki-Yod en Melchizedek inwijding. Tussen de 3-5 dagdelen heb je de tijd om thuis verder te oefenen. Ook worden de zuiverings- en helingstechnieken nog ingeoefend. Je kan tijdens de periode van je opleiding gratis Reiki avonden bijwonen, alsook inwijdingscursussen om kennis en ervaring op te doen en te vergaren, om je optimaal voor te bereiden om Reiki master leraar te zijn. De cursus Reiki 3B is een deel van je pad naar het ontwikkelen van je meesterschap, waar voor jou verschillende thema’s aan bod komen. Je krijgt al het nodige originele Reiki Master cursusmateriaal, alsook het Reiki Master-leraar certificaat, inbegrepen Reik-Yod en Melchizedek. Daarnaast deel ik graag de door mij reeds opgedane ervaringen welke ik de voorbije jaren op mijn pad naar meesterschap ben tegengekomen. De bijdrage voor deze Opleidingscursus is 500 €. 21% btw inbegrepen. Op vraag wordt een factuur afgeleverd. Datums: Gelieve mij bij interesse te contacteren. Veelal wordt deze cursus individueel gegeven. Voor thee, water, koekjes, … wordt steeds gezorgd.

Seichem 3B Opleiding tot Seichem Master Teacher.

Voorbereiding nodig om deze opleidingscursus te kunnen volgen: Reiki & Seichem 1e graad Reiki & Seichem 2e graad Reiki 3e graad A Seichem 3e graad A Reiki 3B (opleiding Reiki Master Leraar) Heb je de inwijdingen en opleiding elders gevolgd dan kan je me hierover bevragen. Deze opleiding bestaat uit 3 dagdelen van ca. 3,5 uren. Je leert de inwijdingsrituelen om andere mensen te gaan inwijden in de 3 Seichem graden, alsook de Seichem-Yod, Violette Vuur, ShaktiPac en de Engelenceremonie/inwijding. Als je de Cartouche inwijdingen ontvangen hebt wordt ook aangeleerd hoe deze door te geven. Tussen de 3 dagdelen heb je de tijd om thuis verder te oefenen. Ook worden de zuiverings- en helingstechnieken nog ingeoefend. Je kan tijdens de periode van je opleiding gratis Reiki oefen-avonden bijwonen, alsook inwijdingscursussen om kennis en ervaring op te doen en te vergaren, om je optimaal voor te bereiden om Seichem master leraar te zijn. De cursus Seichem 3B is een deel van je pad naar het ontwikkelen van je meesterschap. Je krijgt het nodige Seichem Master cursusmateriaal, alsook het Seichem Master-leraar certificaat, inclusief Seichem Yod, Violet Vuur, ShaktiPac en Engelenceremonie/initiatie. Daarnaast deel ik graag de door mij reeds opgedane ervaringen welke ik de voorbije jaren op mijn pad naar meesterschap ben tegengekomen. De bijdrage voor deze Opleidingscursus is 400 €. 21% btw inbegrepen. Op vraag wordt een factuur afgeleverd. Datums: Gelieve mij bij interesse te contacteren. Veelal wordt deze cursus individueel gegeven. Voor thee, water, koekjes, … wordt gezorgd.
Inner-Chi  -  Ingrid Carpentier  -  www.inner-chi.be  - Copyright
Inner-Chi
Reiki en Seichem Master-Teacher